Sunday, May 17, 2009

Award dari Along...n Tag..


Sudah sekian lama aku x memblogkan diri..aku bz sikit lately ni coz menjaga mother in law yang baru lepas buat operation lutut..even ade 2 maid yang turut sama membantu aku tapi keje2 memasak tetap menjadi kewajipan aku untuk melaksanakannya..maklumla bila ade org tua kat umah mestila ramai yang datang berkunjung..x menang tangan aku dibuatnya..nsb baik msg2 ringan tangan menolong aku di dapur..

Dah lama x menjenguk blog, alih2 dapat award plk dari my dear ALONG..sori la..lambat ckt amik award dr awak ni..as u know..aunty u ni kan the very important person!! hahaha...By the way,thanks a lot my dear..muaaahhhhh..Terima kasih daun keladi, lain kali bagila lagi...ahaks..








Rules:

1. Put this badge on ur awesome blog.
2. Award this badge to bloggers whom you think are inspirational and friendly.
3.Make sure u put the recipients name here, along with their links.
4. Let them know about this.



1. Eiba - Eiba Lives
2. Sherry - littlecaliphs
3. Kak Inahar - Inahar's cooking time
4. Ela - It's my life
5. Kak Ummi - Home Sweet Home

2 comments:

  1. xder pun award tu kat blog aku :(

    ReplyDelete
  2. hehe.. bgitu bangga nama ku di sebut2.. ahaks!!!
    bz ek...? jg MIL ea...? alahai... bgsnye mnntu neh... alololo... hahaha

    ReplyDelete