Friday, March 12, 2010

Award dari Ayu..



Ari ni entry pasal award je la eh..
Tgk2 dpt award dari Ayu..Thanks ye Ayu...Friendship forever ya!

Here are the rules to accept the award :

1. Thank & link the person that gave you the award - dah buat dah..
2. Pass this award onto 15 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic

1. Ieda Al Habsyi
2. Along
- iManzraf
3. Eiba - Eiba lives

4. Kak Ina @ Dr.Inahar - Inahar Cooking time
5. Sherry - wonderfull life

6. Ella Sham
7. Naurah Makwa

8. Mar - Lady D

9. Ilya - ailyiylia

10. Idzuha - LadybirdinLove
11. Kak Intan - Jari Intanku
12. MummySeri

13. Mamazana -All my loves
14. Farah Adura

15. Sara - the story of those tiny cute steps


3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award..

4. State 7 things about yourself.

1. Suka karaoke!!
2. Fulltime housewife
3. Sgt2 suka shopping
4. Suka masak klu ade org yg tukang mkn...
5. I have 2 kids..1 girl n 1 boy
6. malas drive klu ade org yg blh drive
7. I love LV!!



8 comments:

  1. no 6 bout u...

    xsuke drive ble ade org eh drive ye..??? sape agknye ek yg salu jd drver kehormat?? hahahaha..... oooo upenye slame ni bg alsn je la kate cupi xbg.. hahaha...

    ReplyDelete
  2. Vee - No 4
    Eiba suka makan kalau ko masak..kang masak jemput arrr..eiba datang makan jerrk..hehehheeh

    ReplyDelete
  3. hi vee, tq sudi terima..hihihi..

    ReplyDelete
  4. v - aku br perasan ada Tag ni. nti aku free aku buat okey.

    Thanks dear..keep in touch ya. Aku tau ko bz handle anak, sbb tu xde masa blogging.

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete