Thursday, December 17, 2009

PUTERI & SUFI BIRTHDAY BASH...

Last week v buat small birthday party utk Sufi n Puteri...actually birthday Puteri bln Okt n Sufi plk bln december, malas nak bt byk2 kali..so..bt sekali je la..x jemput ramai pun..jiran2 terdekat n anak2 buah hubby je..birthday cake n cupcakes tu vee tempah kat
BATRISYIA DELIGHT'S CAKES
Cantik n sedap..thanks to Kak Siti coz sudi amik last minuted order w'pun masa tu dia tgh byk tempahan..





































9 comments:

  1. waa!! beshhnyer akak vee!! bile neh?? hehehhe!!! epy belated bufday putri&sufi! :)

    ReplyDelete
  2. happy birthday Puteri & Sufi..
    Semoga jadi anak yg baik..
    Amin..

    ReplyDelete
  3. happy birthday Puteri & Sufi..

    mana ada kecil party.. nmpk meriah.. mknn pun nmpk sedap.. terutama kek tu.. nyummm..

    ReplyDelete
  4. Salam Vee, Happy Birthday to both son and dotter. Semoga panjang umur dan berkat selalu. You all semua birthday dekat2 ye....baru2 ni Vee kan (yang saya wish amat lambat tu). Ok. Happy Birthday to all.

    ReplyDelete
  5. Ieda, Ella, Zana n Raikhan..

    Thanks for the wishes..

    ReplyDelete
  6. Happy belated birthday to Puteri & Sufi....meriah nampak party tu...makanan pun buat eynda terliur especially ayam nasi ayam tuh...

    ReplyDelete
  7. Nape tak jemput akk ke besday party tu....xleh tahanlah tengok makanan yang dihidangkan. Apapun,happy belated birthday buat Puteri n Sufi.Moga mereka berdua akan menjadi insan yang mendapat segala kebaikan dalam kehidupan di sepanjang zaman...

    ReplyDelete
  8. hye! plz vote me kat

    http://shawlsayucinta.blogspot.com/search/label/contest

    no.3 ANNURAIN tq!

    ReplyDelete